Over ons


DAK LEKKAGE

Lekkage aan uw dak kan vele aanleidingen hebben en het achterhalen van oorzaak van de lekkage kan soms lastig zijn. Als specialist in dakbedekkingen hebben wij ruime ervaring met daklekkage en kunnen wij deze vakkundig voor u verhelpen.

Bekijk hier de projecten die zijn uitgevoerd door Duradak. Tijdens ieder project zijn wij ervan bewust dat we kwaliteit en vakmanschap wıllen tonen. Heeft u thuis of op uw werklocatie last van dak lekkage of dient het dak opgeknapt te worden en wılt u het advies een professional? Neem dan contact op met Duradak.

OVER ONS

Als dakbedekkingsbedrijf hebben wij ruim 10 jaar ervaring met allerlei soorten dakbedekking. Of het nu gaat om kleine opdrachten of grote projecten, of particulier, wij bieden vakmanschap en leveren kwaliteit.

We kennen alle mogelijke soorten dakbedekkingen van binnen en buiten en weten dan ook precies wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van deze producten. Zo kunnen wij u het beste advies geven voor uw situatie.

Duradak dakbedekkingen heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het beschikt daarom dan ook over het VCA certificaat. Bij het laatste certificaat wordt nadrukkelijk de kwaliteit gecontroleerd.